Greenway

Elektrische Bedrijfswagens als een dienst

Neem de leiding in de overgang naar schoon en duurzaam transport.

Wij brengen u Elektrische Wagens als een Dienst. Een nieuwe en innovatieve aanpak, waardoor u OEM-kwaliteit en op maat gemaakte elektrische wagens krijgt. Hiertoe behoort ook infrastructuur, el. energie, service & onderhoud, webgebaseerd wagenparkmanagementsysteem en effectieve gebruikerondersteuning. Dit maakt de overgang naar elektrisch rijden makkelijker dan ooit tevoren.

Referenties

 • medart

  We zijn zeer tevreden met de Greenway Operator. Het systeem biedt volledige service voor ons wagenpark met een soepel en flexibel management. Het is geweldig dat we geen slaven meer zijn van de fluctuerende brandstofprijzen. Integendeel, Greenway berekent vaste, lage maandelijkse kosten.

  Marcel Džačovský, vlootmanager MED-ART spol. s.r.o.

 • DPD_logo(red)2015

  We zijn zeer tevreden met de diensten van Greenway. De wagens blijken een volwaardig alternatief te zijn voor het gebruik van diesel. DPD vindt het belangrijk dat de technologie van Greenway bijdraagt aan de bescherming van het milieu, omdat we DPD Total-Zero hebben lopen, een soortgelijk project, waarmee we klimaatneutraal transport naar alle klanten van DPD willen verzorgen.

  Ing.Peter Pavuk, Operation Director, Direct Parcel Distribution SK s.r.o

 • TNT VERT logo lockup_ORG

  De vermindering van CO2-uitstoot is een officieel wereldwijd initiatief van TNT Express Group. Daarom onderzoeken onze vestigingen in Slowakije en Tsjechië de mogelijkheden voor ondersteuning van de ontwikkeling van elektrische voertuigen. We zijn van plan om tegen het einde van dit jaar elektrische auto’s in te zetten in onze depots in Praag en Brno, en in 2015 ook in Ostrava en Hradec Králové.

  Milan Šmid, Depot Operations Manager, TNT Express Worldwide s.r.o

Onze referentie klanten:Greenway Service is een innovatieve oplossing die twee aspecten combineert: een unieke technologie en een service-based bedrijfsmodel.
The Greenway dienst is speciaal ontwikkeld voor transportprofessionals om hen te voorzien van een tool voor professioneel vervoer: zowel qua betrouwbaarheid als qua prijs.

Omschakelen naar elektrisch is nog nooit zo eenvoudig geweest. Greenway Service geeft u in één pakket een verstandig advies over de integratie van elektrische wagens in uw wagenpark, de huur van de meest geavanceerde elektrische wagens, opladen van de batterij en over prepaid operationele kosten en dat alles met een uitstekende klantenservice!

We begrijpen dat u zich geen dure experimenten kunt veroorloven. Dat is de reden waarom Greenway Service gecombineerd wordt met een duidelijke, voorspelbare prijsstelling op basis van het werkelijk aantal afgelegde kilometers. Uw maandelijkse betalingen omvatten uw totale kosten, waaronder energie, opladen, verzekering, onderhoud, belastingen enz. Wat nog belangrijker is: de Greenway Service heeft een zeer concurrerende prijsstelling ten opzichte van de TCO’s in uw wagenpark.

Legt u 150 km per dag af? 300 kilometer? Greenway kan dat en zelfs nog meer. Greenway Technology is een unieke innovatie, bestaande uit drie verschillende technologische componenten: de eVan elektrische auto met 230 kilometer basisbereik, een batterijwisselsysteem en een krachtig IT-systeem waarmee uw wagenparkmanager alles uit uw zero-emissievoertuigen kan halen. Geen enkele andere elektrische auto op de markt is in staat om soortgelijk zwaar werk te verrichten. Bewijs is het feit dat Greenway wereldrecordhouder is voor het grootste aantal gereden kilometers binnen 24 uur met een EV.

Greenway Service onderscheidt zich sterk als het gaat om schadelijke stoffen uit de straat te krijgen. Een enkele auto van Greenway bespaart tijdens zijn levensduur:

 • PM10 vaste deeltjes – 17kg
 • HC – 20kg
 • Nox – 31kg
 • CO – 320kg

We hebben ook een wezenlijke invloed op de vermindering van de wereldwijde klimaatverandering – één enkele auto van Greenway voorkomt dat er 60 ton CO2 tijdens zijn levensduur vrijkomt. Een cijfer dat nog stijgt, omdat we nog meer auto’s op duurzame energie in de toekomst willen gebruiken.

Een stijgend aantal klanten wordt steeds gevoeliger voor milieuvraagstukken en verlangt dat goederen en diensten niet alleen duurzaam geproduceerd, maar ook duurzaam vervoerd worden. Laat uw bedrijf en imago profiteren van de associatie met verantwoordelijkheid voor het milieu.

Growing number of cities and communities are introducing Low Emission Zones (LEZs) to reduce traffic noise and air pollution. Unlike conventional vehicles the zero emission vehicles like GreenWay Operator’s eVAN get free access automatically.

Een dag met Greenway

day-with-greenway

GreenWay Wereldrecord

record-small

GreenWay Service

third-video

Enig in zijn soort: de eVAN k2 door Greenway Operator

De eVan k2 is wagen die in een kleine serie is ontworpen door het gespecialiseerde ingenieursbureau EVC-groep (Tsjechische Republiek) en de Greenway Operator. Op basis van de Citroen Jumper is het voertuig voorzien van enkele van de betrouwbaarste componenten die wereldwijd beschikbaar zijn: een motor van Remy, een controller van Semikron en een transmissie van BorgWarner. Beschikbaar met een lithium-ion batterij van maximaal 80 kWh die binnen 7 minuten verwisselbaar is en een optionele CHadeMO / CCS-combinatie die geschikt is voor snelladen.

Voertuigtype en categorie Licht bedrijfsvoertuig N1
Carrosserietype Furgon Furgon L2H2*
Afmetingen Lengte / breedte / hoogte (mm) 5413 / 2050 / 2524
Motor Type Synchrone elektromotor
Max. vermogen (kW) 158
Nominaal toerental (rpm) 6000
Maximaal koppel (Nm) 311
Maximale rotatiesnelheid (rpm) 10 600
Tractiebatterij Type Lithium-ion met BMS
Capaciteit (kWh) 40 kWh / 60 kWh / 80 kWh opties
De tijd van de batterijwisseling (min.) max. 7
Snellaadcompatibiliteit Compatibiliteit met ChadeMo of CCS beschikbaar
Opladen via elk standaard stopcontact ja
Transmissie Reductie 1 versnelling
Remmen Remmen Schijf
Veiligheid Actieve en passieve veiligheid ABS + EBA + AIRBAG + ESP
Gewicht Rijklaar gewicht (kg) 2 580
Laadvermogen (kg) tot 920 kg
Totaalgewicht (kg) 3500
Prestaties Topsnelheid (km/h) 130
rijbereik (km) tot 250 km
CO2-uitstoot (g/km) 0
Informatie Ingebouwde computer Capaciteit van de batterij, bereik, ecometer, GPS, informatie, integratie met online wagenparkmanagementssysteem
* Op verzoek leveren wij ook andere afmetingen
** Snelladen – optioneel

_JSP9930

Geïnteresseerd? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Prijzen worden individueel berekend. Op dezelfde wijze behandelen wij uw mobiliteitsbehoeften.